Részvény

Részvény kereskedés Revolut-tal

A tőzsde világ és a részvények higgadt világa nem feltétlenül vonzó a fiatalok számára.

Az olyan szavak, mint a bróker vagy részvény portfolió majdhogy nem földönkívülinek hangzik az internet modern kultúrájába született emberek számára.

De a befektetési eszköztár egy új generációja egy letisztult, apposított, felhasználóbarát megoldást kínálnak ennek a problémának a kiküszöbölésére.

A Revolut az egyik legnépszerűbb ezen a téren, az elmúlt hónapokban egy új szolgáltatást vett be fegyvertárába, amely az európai felhasználók részére biztosít jutalék mentes kereskedést, egyenesen otthonról a mobilodon keresztül.

Több, mint 300 Egyesült Államokbeli részvénnyel lehet kereskedni egyenesen a New York-i tőzsdén és a NASDAQ-on, említés képpen vásárolhatsz Amazon és Tesla részvényt is!

Ez a kereskedési funkció az applikáción belül egy Trading nevű menüpont alatt elérhető és a felhasználóknak lehetőségük van kiválasztani azokat a cégeket, amelynek a részvényei érdekli őket.

Egy grafikonon nyomon lehet követni az előző 12 havi teljesítményét az adott részvénynek ezzel is nagyobb rálátást adva rá, hogy érdemes-e befektetni az adott cégbe.

A hagyományostól eltérően lehetőség van kisösszegű (1$-) és nagyösszegű befektetésre is, ez azért nagyszerű, mert a hagyományos piacon például 1 Amazon részvény $1,890.87.

A jövőben a Revolut szeretne terjeszkedni az UK és az európai cégek felé is, ezzel majdnem az egész globális részvénypiacot lefedve.

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük